Veelgestelde vragen

Wilt u opgenomen worden in het partnerprogramma door aan te sluiten op de UWLR of IAM koppeling? Neem dan contact met ons op middels dit formulier.

Bent u reeds partner? Neem dan direct contact op met de partnermanager of uw technische consultant waarmee u tijdens het onboarding traject contact heeft gehad.

Wilt u meer weten over onze diensten? Dan kunt u contact opnemen met onze partnermanager.

Alle partners die via IAM of UWLR gekoppeld zijn aan magister worden opgenomen in de privacy manager. Hiervoor levert de partner een logo aan van de te koppelen applicatie en worden de uitgewisselde gegevens met doelbinding toegevoegd. De school kan nu expliciet toestemming geven om de informatie via de UWLR en IAM koppeling te ontsluiten voor de partner.

Ja en Nee. Met enkele leveranciers hebben wij maatwerk koppelingen gerealiseerd om direct toets- en voortgangsinformatie terug te schrijven naar Magister. Een standaard waar alle leveranciers op kunnen aansluiten is er op dit moment nog niet. Binnenkort zal de IMS Global standaard binnen Magister beschikbaar zijn. Via deze internationale standaard kunnen leveranciers van toets en voortgangsinformatie direct koppelen met Magister.

Op dit moment ondersteunen wij de versie 2.1 en 2.2. Vanaf December 2022 gaan wij over op de versie 2.3.

Om onze koppelingen te kunnen onderhouden, partners te ondersteunen bij vragen, technisch support te leveren en voldoende servercapaciteit te kunnen garanderen brengen wij hiervoor kosten in rekening. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze partnermanager.